Så här kan du hjälpa:

page.php

11stadsmissionen4780

Öjersjöhemmet

Öjersjöhemmet är ett boende för män och kvinnor med narkotika- och alkoholmissbruk. Vi arbetar i kontaktmannaskap med en individuell genomförandeplan som grund.

Vi bjuder på möjligheter till temagrupper, föräldrautbildning, stöd- och motivationssamtal, friskvård, motion och utflykter. Vi har en fullt utrustad snickeriverkstad där kompetent personal handleder. Trädgården ger även möjlighet till trädgårdspyssel, grillkvällar och minigolf. Vi åker även i grupp till NA/AA-möten samt Länken där man har möjlighet att finna stöd och gemenskap.

Liksom drogfrihet, är känslan av trygghet och gemenskap viktig på Öjersjöhemmet. Det finns gott om tillfällen att mötas där man tillsammans med andra finner nya lösningar som man inte tidigare använt sig av. Öjersjöhemmet ligger placerat i en underbar idyllisk miljö med tillgång till natur och sjöar. Nära till Göteborg men ändå i en lantlig miljö.

Personalgruppen består av enhetschef, boendeassistenter, kock och vaktmästare med lång erfarenhet av stöd och motivationsarbete. För att möta upp de individuella behoven finns varierande yrkeskompetens. Personal finns tillgänglig dygnet runt. Vi hämtar alltid på avgiftningar och vid inskrivning.

Välkommen att ringa för mer information!

Skriv vad du tycker - Öjersjöhemmet

Vi vill gärna höra från dig! Vänligen fyll i formuläret. /Tack, Öjersjöhemmet

Kontakta oss:

Öjersjöhemmets boende

Öjersjövägen 20
433 23 Partille
Telefon: Boendeassistenter: 031-755 37 74
Fax: 031-98 82 50

Karin Silva

Enhetschef, Öjersjöhemmet
Öjersjövägen 20
433 23 Partille
Telefon: 031-755 37 75

Svensk Insamlingskontroll granskar hela Göteborgs Stadsmissions verksamhet och kontrollerar att pengarna går till rätt ändamål utan oskäliga kostnader.

Läs mer om 90-konto

Visste du att...

Stadsmissionsrörelsen kom till Göteborg redan 1866 - då S:t Johanneskyrkan byggdes. Sedan dröjde det ytterligare nästan hundra år innan Stadsmissonen startade.

Läs mer om historien kring S:t Johanneskyrkan

Facebook