single.php

kärlek

Gör skillnad på alla hjärtans dag

”Kärleken är tålmodig och god. Kärleken är inte stridslysten, inte skrytsam och inte uppblåst. Den är inte utmanande, inte självisk, den brusar inte upp, den vill ingen något ont. Den finner inte glädje i orätten, men gläds med sanningen. Allt bär den, allt tror den, allt hoppas den, allt uthärdar den.”
(Korinterbrevet)

Tisdagen 14 februari är det Alla hjärtans dag och då firar vi de människor som är viktigast för oss och hyllar den kärlek som bär oss genom livet.
Det finns dock andra människor, som vi kanske inte känner, men som lever i samma stad, går på samma gator och bär på samma drömmar som alla vi andra. Människor som inte har någon alldeles särskild som delar med sig av den sortens kärlek som ger hopp och får en att tro på den egna förmågan. Människor som tappat taget om tillvaron och behöver stöd för att hitta tillbaka.

Hjälp Stadsmissionen att göra 14 februari till en extra kärleksfull dag genom att ge en gåva som skänker hopp till de allra mest utsatta människorna i Göteborg. De behöver vår kärlek och vår tro på ett bättre samhälle.
Swisha valfritt belopp till 90 01 702 eller SMS:a HOPP100 till 729 80 så skänker du 100 kr.

Tillsammans, bär, tror och hoppas vi. Tillsammans gör vi skillnad