single.php

Föreläsning: Anhöriga och medberoende

18 maj kl 18.30 i S:t Johanneskyrkan talar Anna Pettersson från Nämndemansgården utifrån rubriken anhöriga och medberoende.

18 maj kl 18.30-20.30 i S:t Johanneskyrkan

Anna Pettersson är föreståndare på Nämndemansgårdens internatbehandling i Uppsala. Den här kvällen kommer hon till S:t Johanneskyrkan för att prata om ”anhöriga och medberoende”. Kvällen är ett samarrangemang med Nämndemansgården.

Fri entré!

Om Anna Pettersson
Jag kommer ursprungligen från Härnösand, men flyttade i och med socionomutbildningen till Umeå. Jag har bott, studerat och arbetat i Umeå och har då främst arbetat inom kriminalvården. Jag har arbetslivserfarenhet från häkte, slutna anstalter samt från frivården. Sedan 2011 bor jag i Uppsala och har då arbetat en period på socialtjänsten med barn och ungdomar. Från och med oktober 2012 är jag anställd inom Nämndemansgården i Sverige.
Jag har tidigare arbetat som föreståndare och platschef på en av våra ungdomsenheter Idavallen. Sedan en tid tillbaka arbetar jag också med anhörigstöd samt en del med utveckling och forskning inom ungdomssidan.