Mer

Adesso – Göteborgs Stadsmissions kulturverksamhet

I vår kulturverksamhet är alla välkomna! Vi spelar teater, gör musik eller något annat som gruppen önskar.

Adesso betyder ”att leva i nuet”. Det försöker vi göra i alla våra aktiviteter. Denna höst repeterar vi föreställningen Kaspar Hauser – vill du vara med? Det är bara att dyka upp på våra reptider, oavsett om du hållit på med teater innan eller om det är första gången. Välkommen!

Repetitionstider:

Tisdagar: Kl. 16-18.

Torsdagar: Kl. 18-20.

Plats: samlingssalen på stigbergsliden 6.

Med stöd av Sensus och Västra Götalandsregionen.

 


Om Pjäsen kaspar hauser

Kaspar är placerad i en verklighet han inte vet någonting om. Och här finns människor som vill hjälpa honom bara för egen vinning. Ploten är också ensam är inte stark, tillsammans är vi starka. Det skulle jag säga att pjäsen handlar om, säger Eva Edwall, regissör.

Valet av pjäs gjordes även efter att det finns roller som passar för att alla inte ska behöva vara med hela tiden. Eva Edwall beskriver rolluppsättningen som i tre ringar: kärntruppen, de som kommer och går men ändå är med mycket, och de som kommer när de orkar. Här är man med så mycket som man själv vill och mäktar med. Det finns en plats för alla.

Premiär!

Premiären av föreställningen är den 2 mars kl. 18.00. Därefter den 3 och 4 mars, kl. 18.00, samt den 8, 9 och 10 mars kl. 18.00.

 

Har du frågor? Kontakta oss gärna enligt uppgifter nedan!

Eva Edwall

Regissör/Konstnärlig ledare

Stigbergsliden 6, 414 63 Göteborg

Stina Landahl

Produktionsledare

Stigbergsliden 6, 414 63 Göteborg