Mer
Kafé Drottninggatan är en mötesplats mitt i centrala Göteborg. Vi serverar lunch alla vardagar. Kaféet utgår ifrån ett hållbarhetsperspektiv där maten främst lagas på funktionellt livsmedelssvinn och grönsaker.

 

 

Vi serverar lunch (det finns alltid ett vegetariskt alternativ) ink salladsbuffé och kaffe för 80 kr. Du kan alltid välja att skänka en extra summa pengar. Överskottet går till Göteborgs Stadsmissions arbete bland unga och familjer. En godare lunch som inte bara bidrar till en bättre miljö, utan som också hjälper de allra mest utsatta människorna i Göteborg.

 

 

Du hittar oss på Drottninggatan 33, entréplan. I huset bedrivs även Göteborgs Stadsmissions arbete med barn, unga och familjer som på olika sätt lever i utsatthet och söker hjälp hos oss. Allt ifrån barn och ungdomar som behöver stöd av en vuxen, barnfamiljer i kris eller föräldrar som inte får ihop sin vardag ekonomiskt.

 

 

ÖPPETTIDER

Måndag till fredag, kl. 11.30-14.00 Pris: 80 kr.

Telefon till kaféet : 0709-656022

 

OBS! Från och med v 24 är det sommarstängt på Kafé Drottninggatan. Vi öppnar igen 27 augusti. Vi önskar alla våra gäster en skön sommar!


 

 

ADRESS

Du hittar oss på Drottninggatan 33. Hållplats Brunnsparken i Göteborg på tvärgatan mitt emot NK. Här hittar du oss.