Öppenvårdsmottagning - Göteborgs stadsmission
På öppenvårdsmottagningen erbjuds stöd till ett nyktert och drogfritt liv. På mottagningen arbetar psykiatriker, läkare, psykiatrisjuksköterskor, mentalskötare, kurator, psykolog och vårdadministratör. Välkommen att kontakta oss på telefon 031-755 36 50.

Få individanpassad råd och hjälp att bli nykter och drogfri

Att söka hjälp om man hamnat i missbruk kan vara ett svårt steg att ta. Alla är vi olika och behovet av hjälp ser också olika ut. Vi på Stigbergskliniken har lång erfarenhet av att jobba med olika människor i olika faser i livet på deras resa till ett liv fritt från beroende. Vi vet att det krävs en inre motivation och vilja till att skapa förändring och därför är det viktigt för oss att vara tillgängliga och finnas till hands när du vill och när det passar dig.

På öppenvårdsmottagningen erbjuder vi:

  • Samtalskontakt
  • Läkemedelsbehandling/nedtrappning
  • Stöd till drogfrihet och bibehållen drogfrihet
  • Provtagning
  • Nykterhetskontroll
  • NADA (öronakupunktur)
  • Vi behandlar inte missbruk/beroende av opiater

Söker du vård för dig själv

Du är varmt välkommen att besöka vår mottagning på Stigbergsliden 6. På grund av rådande Corona-situation har vi tyvärr ingen drop in-mottagning utan tar endast emot på bokade tider enligt uppgifter nedan. Oftast har vi inga väntetider, tid erbjuds alltid inom 2 veckor.

Söker du vård för någon annan

Det går även bra att kontakta oss på Stigbergskliniken gällande vård för en annan person än dig själv. Det här gäller dig som jobbar på socialtjänsten, vårdcentral, företagshälsovård och övriga sjukhusvården. Är patienten registrerad på en annan öppenvård krävs remiss, annars inga remisskrav. Frikort gäller. Varmt välkommen att kontakta oss enligt kontaktuppgifterna nedan. Tillsammans går vi igenom patientens situation och behov och bokar in en tid som passar.

Kontakta oss

På grund av rådande pandemi erbjuder vi i första hand bokade tider, det vill säga ingen drop in-mottagning. Vill du boka tid eller få mer information? Ring oss på:

Telefon: 031-755 36 50

ÖPPETTIDER

Måndag – torsdag: 8-16 (lunchstängt 12-13)
Fredag: 8-12