Våra framtidspartners - Göteborgs stadsmission
Mer

framtidspartners

Göteborgs Posten

Som största lokala tidning stödjer GP vårt arbete med utsatta människor i Göteborg sedan många år tillbaka.

Göteborg Energi

Göteborg Energi värmer Göteborg och som Framtidspartner till Göteborgs Stadsmission förser Göteborg Energi de sociala verksamheterna Gatljuset, Drottningtorget och S:t Johanneskyrkan med värme och ljus utan kostnad.

ICA Kvantum Munkebäck

ICA Kvantum Munkebäck tar ett aktivt samhällsansvar i Göteborg och ger regelbundet gåvor till Göteborgs Stadsmission samt säljer goda varor där en del av intäkten går till oss, skänker mat, anordnar "handla för andra" samt mycket mer.

Göteborgsvarvet

Sedan 2011 samarbetar vi med Göteborgsvarvet och att springa för Göteborgs Stadsmission är att ge barn och unga som lever i utsatthet en ljusglimt i tillvaron.

Wallenstam

Wallenstam arbetar aktivt för social hållbarhet i Göteborg och bidrar till ett bättre samhälle bland annat genom att stödja vårt arbete som Framtidspartner till Göteborgs Stadsmission.

Svenska kyrkan

Sedan många år tillbaka arbetar Stadsmissionen tillsammans med Svenska kyrkans församlingar i Göteborg. Dessutom är Svenska kyrkan i Göteborg en stor gåvogivaren till Stadsmissionen.

A Pak

På förpackningsföretaget aPak är vi stolta över att kunna hjälpa Göteborgs Stadsmission i deras fantastiska arbete som bidrar till att fler får en tryggare och varmare vardag. Tillsammans gör vi skillnad!

Kavlifondet

Med hjälp av Kavlifonden kan Göteborgs Stadsmission utöka vårt arbete med livsmedel för att minska matsvinnet och samtidigt öka tillgången på mat till människor som lever i utsatthet.

MONTELL & PARTNERS

Pro Bono och socialt ansvarstagande är en del av vår företagskultur och övergripande strategi. Detta är något som vi värdesätter väldigt högt. Genom att både donera finansiella medel och engagera oss praktiskt tillsammans med välgörenhetsorganisationer hjälper vi de människor som inte haft samma tur i livet som vi har och kan på så sätt bidra till det samhälle vi lever och gör affärer i.

FUTURE

Future ligger i framkant med sitt CSR-arbete som de kallar Future Ethics och stödjer Göteborgs Stadsmission med finansiella medel samt produkter.

Svenska Postkodlotteriet

Postkodlotteriet är ett lotteri där vinsten från lottförsäljningen går till ideell verksamhet, bland andra Sveriges Stadsmissioner. Dessa medel används till stadsmissionernas sociala arbete.