Handla för andra på ICA Kvantum Munkebäck - Göteborgs stadsmission

Handla för andra på ICA Kvantum Munkebäck

14 november, 2022 • Ämne: Nyheter

På onsdag 16 november mellan kl 14-18 är återigen dags för initiativet ”Handla för andra”.  I samarbete med Göteborgs Stadsmission får ICA Kvantum Munkebäcks kunder möjlighet att ge personer i fattigdom ett välbehövligt mål mat. Kunder kan handla utifrån en inköpslista som Göteborgs Stadsmission tagit fram, baserat på de behov som finns. De inköpta varorna lämnas på plats till Stadsmissionen och distribueras sedan vidare till människor i behov av mat.

ICA Kvantum Munkebäck är en av Göteborgs Stadsmissions huvudpartners och har sedan 2008 bidragit med aktiviteter och ekonomiskt stöd. Pengar som gör att fler familjer har mat på bordet, ordentliga kläder och får det stöd och den hjälp de behöver för att förändra sin situation.

”Jag driver min verksamhet i Göteborg. Om Göteborg mår bra, så mår min verksamhet bra. Då är det en självklarhet för mig att bidra till en varmare stad. När jag ger mitt bidrag till Göteborgs Stadsmission känns det så fint, för jag är helt övertygad om att pengarna gör skillnad på riktigt”, säger Per Collins, ICA-handlare på ICA Kvantum Munkebäck.

Välkommen att handla för andra!

Var? ICA Kvantum Munkebäck
När? Kl 14-18, onsdag 16 november