Mer

Detta händer inom Stadsmissionen

Här kan du följa med i vad som händer inom Stadsmissionen i Göteborg. Klicka på ett ämne till höger om du söker något speciellt.


23 Nov 12:00
23 Dec 18:00

Jul på bananpiren

En hel månad har Ebbes Hörna en pop up-butik på julmarknaden på Bananpiren! Jul på Bananpiren är ett nytt spännande inslag i julstaden Göteborg, och tillsammans med många andra varumärken har vi en butik mellan den 23 november-23 december. Kom och köp julklappar som gör gott för både människor och miljö! Du kommer även att kunna lämna in gåvor i vår butik.

Öppettider:
Torsdag – fredag: 12.00 – 20.00
Lördag – söndag: 10.00 – 18.00

Varmt välkomna!

Läs mer om hur Göteborgs Stadsmission arbetar med ett hållbart kretslopp här.

Arrangör: Bananpiren
Plats: Södra Frihamnspiren 1

13 Dec 11:00 - 19:30

Luciafirande i S:t Johanneskyrkan

Välkommen på luciafirande!

Den 13/12 lussar vår fina kulturverksamhet Adesso i S:t Johanneskyrkan, både kl. 11 på förmiddagen och kl. 18 på kvällens Johannesmässa. Som vanligt serveras soppa från kl. 17.

Varmt välkomna! ❤️

Plats: S:t Johanneskyrkan

16 Dec 00:00 - 17:00

Handla för andra på Ica Munkebäck

Handla för andra på Ica Munkebäck

Vi upprepar förra årets succé där du kan vara med och handla för någon annan. Många människor i Göteborg har det svårt och när julen närmar sig kan det kännas lite extra tungt. Tillsammans kan vi den här helgen göra skillnad för människor i Göteborg! Så passa på att göra en god gärning samtidigt som du gör dina helginköp.

Göteborgs Stadsmission finns på plats på Ica Munkebäck och delar ut inköpslistor så att du kan handla för någon annan. Mer info kommer.

Arrangör: Stadsmissionen Ica Maxi Munkebäck
Plats: Munkebäck