Mer

Detta händer inom Stadsmissionen

Här kan du följa med i vad som händer inom Stadsmissionen i Göteborg. Klicka på ett ämne till höger om du söker något speciellt.


2 Mar 00:00
4 Mar 00:00

Passion för mat

Göteborgs Stadsmission är med på mässan Passion för Mat, i Eriksbergshallen, den 2-4 mars 2018! Mer information kommer.

Plats: Eriksbergshallen

2 Mar 18:00
10 Mar 18:00

Premiär för Kaspar Hauser

Vår scenkonstverksamhet Adesso har under hösten repat föreställningen Kaspar Hauser – i mars är det premiär!

OM PJÄSEN KASPAR HAUSER

Kaspar är placerad i en verklighet han inte vet någonting om. Och här finns människor som vill hjälpa honom bara för egen vinning. Ploten är också ensam är inte stark, tillsammans är vi starka. Det skulle jag säga att pjäsen handlar om, säger Eva Edwall, regissör.

Valet av pjäs gjordes även efter att det finns roller som passar för att alla inte ska behöva vara med hela tiden. Eva Edwall beskriver rolluppsättningen som i tre ringar: kärntruppen, de som kommer och går men ändå är med mycket, och de som kommer när de orkar. Här är man med så mycket som man själv vill och mäktar med. Det finns en plats för alla.

PREMIÄR!

Premiären av föreställningen är den 2 mars kl. 18.00. Därefter den 3 och 4 mars, kl. 18.00, samt den 8, 9 och 10 mars kl. 18.00. Plats: S:t Johanneskyrkan.

Varmt välkommen!

Plats: S:t Johanneskyrkan

19 Maj 00:00 - 00:00

Göteborgsvarvet

Gör skillnad med din träning! Genom att springa Göteborgsvarvet för Stadsmissionen gör du en insats både för dig själv och för barn och unga i Göteborg som har det tufft.
Hälften av anmälningsavgiften går till Stadsmissionens sommarkollo för barn och familjer som lever i utsatthet. Att springa i vår tröja innebär också att du visar hela Göteborg hur viktigt det är att vi tillsammans bygger en bättre stad. Så kom igen och bli en i vårt gäng!

Anmäler sig gör man här: http://www.goteborgsvarvet.se/goteborgsvarvet-21-km/charity/

Arrangör: Göteborgsvarvet