Mer

Detta händer inom Stadsmissionen

Här kan du följa med i vad som händer inom Stadsmissionen i Göteborg. Klicka på ett ämne till höger om du söker något speciellt.


2 Maj 16:30 - 18:00

Föreläsning om amorös anorexi

Sexuella övergrepp, kräkningar och sexuella anspelningar etc kan leda till amorös anorexi – att man unviker intimitet av olika slag.
Torbjörn Fjällström föreläser och har också skrivit en bok i ämnet. Nu kommer han till S:t Johanneskyrkan och håller en öppen föreläsning om amorös anorexi. Torbjörn anser att amorös anorexi är en behandlingsbar komplikation och vill medvetandegöra problemet och motivera till drogfri behandling.

Välkomna!

Plats: S:t Johanneskyrkan

14 Maj 12:00 - 14:30

Pilgrimsvandring Göteborg

Häng med och pilgrimsvandra i Göteborg!
Dagen inleds med äta lunch (kostnad 25 kr) i S:t Johanneskyrkan, innan vi vandrar genom staden. Ingen anmälan – ingen avgift.

Mer information hittar du här

Arrangör: Pilgrimscentrum i Göteborg, S:t Johanneskyrkan och Sensus

18 Maj 13:00 - 00:00

Göteborgsvarvet 2019

Spring Göteborgsvarvet för en god sak! Genom att springa i Team Stadsmissionen bidrar du till att fler barn får en sommar full av spring i benen, trygghet och gemenskap på vårt kollo. Du får dessutom förvara dina saker hos oss medan du springer, en fin tröja, och startplats i en bra startgrupp, samt sällskap av våra kändisambassadörer. Och såklart extra mycket hejarop längs med vägen!

Anmäl dig, kompisarna och arbetskamraterna här!