Kalender - Göteborgs stadsmission

Detta händer inom Stadsmissionen

Här kan du följa med i vad som händer inom Stadsmissionen i Göteborg. Klicka på ett ämne till höger om du söker något speciellt.


27 Nov - 12 Dec

Julklappsinsamling

Vi har glädjen att meddela att det i år kommer bli både en digital och en fysisk julklappsinsamling! Med startskottet sista helgen i november samlar vi tillsammans in julklappar till barnfamiljer som lever i fattigdom i vår stad. Läs mer om julklappsinsamlingen här.

    • Julklappsvagnen: Den 4 december kommer vi i samarbete med Spårvagnssällskapet Ringlinien att anordna julklappsvagnen. Tillsammans återupplivar vi en 100 år gammal idé om att åka runt i Göteborg i en spårvagn och samla in julklappar till familjer som lever i utsatthet.
    •  Julklappsbåten: Den 4 december går vi tillsammans med Vrångö transport till sjöss för att samla in julklappar i Göteborgs södra skärgård.
    • Insamling i Stadsmissionens Second Hand: Nytt för i år är att det finns möjlighet att lämna in julklappar i samtliga av våra second hand-butiker. Mellan 27 november och 12 december är du välkommen in till någon av våra tolv butiker.
    • Digital julbutik: För den som inte har möjlighet att besöka oss fysiskt har vi självklart öppen vår digitala julbutik även i år. Besök den digitala julbutiken här.