Företagsvänner Archives - Göteborgs stadsmission
Mer

Ämne: Företagsvänner

Ica Kvantum Munkebäck skänker 500 000 kronor

15 december, 2020 • Ämne: Företagsvänner

När Volvokoncernen i förra veckan skänkte sin fantastiska gåva på 250 000 kronor, ville inte den lokala Ica-handlaren Per Collins, vara sämre. Idag tog vi därför emot en check på otroliga 500 000 kronor från Pelle och hans Ica Kvantum Munkebäck.

Göteborgs Energi står för värme och ljus

29 juni, 2020 • Ämne: Företagsvänner

Göteborgs Energi är en av våra huvudpartners. De tar ansvar för Göteborg genom att stå för värmen i våra sociala verksamheter, och alla de värmeljus som dagligen tänds i S:t Johanneskyrkan.

”Vi vill försöka hjälpa till där vi kan”

6 maj, 2020 • Ämne: Företagsvänner

Hejco har under flera år bidragit med kläder till behövande och till vår personal på vårt äldreboende och avgiftningsklinik samt varit volontärer i vår verksamhet i S:t Johanneskyrkan. I dessa tider har de även skänkt munskydd och skyddsglasögon. Dessutom stöttar de oss ekonomiskt. Här berättar Eva Johansson, Brand and Project Manager på Hejco, om hur de ser på stödet till våra verksamheter.

Initiativ i kristider

8 april, 2020 • Ämne: Företagsvänner

”I dessa kristider är det avgörande att de som har en extra utsatt situation får möjlighet att leva och utvecklas på ett mänskligt sätt. Vi vet hur viktig Stadsmissionens insats är för många i detta sammanhang. Genom ett litet ekonomiskt bidrag hoppas vi att ni får bättre förutsättningar att genomföra ert arbete.”

Nytt samarbete med Geely

8 april, 2020 • Ämne: Företagsvänner

En stor del av det arbete vi gör med att möta behoven hos människor som lever i utsatthet och utanförskap möjliggörs av stöd från bland annat företag som investerar i lokal social hållbarhet.  Därför är vi idag glada att presentera vår nya samarbetspartner: fordonskoncernen Geely! 

Hållbarhet för människor och miljö hos Spar Hotel

15 november, 2019 • Ämne: Företagsvänner

Spar Hotel blev i år Göteborgsvänner till Stadsmissionen. På Spar Hotel har gästerna möjlighet att avsäga sig städningen till förmån för att de istället skänker motsvarande summa till Göteborgs Stadsmission.

”Det är roligt och det bidrar med publicitet åt båda håll”

12 november, 2019 • Ämne: Företagsvänner

Let’s deal är Göteborgsvän och stödjer Göteborgs Stadsmission. Utöver att skänka en ekonomisk gåva till oss har de även bidragit med flera kampanjer som vi kallat Let’s give, där deras kunder är med och skänker pengar till oss.