Företagsvänner Archives - Göteborgs stadsmission
Mer

Ämne: Företagsvänner

Hållbarhet för människor och miljö hos Spar Hotel

15 november, 2019 • Ämne: Företagsvänner

Spar Hotel blev i år Göteborgsvänner till Stadsmissionen. På Spar Hotel har gästerna möjlighet att avsäga sig städningen till förmån för att de istället skänker motsvarande summa till Göteborgs Stadsmission.

”Det är roligt och det bidrar med publicitet åt båda håll”

12 november, 2019 • Ämne: Företagsvänner

Let’s deal är Göteborgsvän och stödjer Göteborgs Stadsmission. Utöver att skänka en ekonomisk gåva till oss har de även bidragit med flera kampanjer som vi kallat Let’s give, där deras kunder är med och skänker pengar till oss.

Let’s deal bidrar med både pengar och engagemang

29 april, 2019 • Ämne: Företagsvänner

Let’s deal är företagsvän till Göteborgs Stadsmission. Utöver att skänka en ekonomisk gåva till oss har de även bidragit med flera kampanjer som vi kallat Let’s give, där deras kunder är med och skänker pengar till oss.

”Vi kan bidra till det samhälle vi får lov att verka i”

22 februari, 2019 • Ämne: Företagsvänner

"Ni är aktiva och konkreta och gör så att vi kan bidra till det samhälle vi får lov att verka i. Vi vill vara med och göra gott. Genom tydlighet och långsiktig planering sparar samarbetet med er även tid för oss, vilket är positivt både för kunder och personal."

RSM bjöd Stadsmissionens gäster på konsert

4 december, 2018 • Ämne: Företagsvänner

I höst bjöd företaget RSM bland andra Stadsmissionens besökare på en konsert i Oscar Fredriks kyrka. Tim Jacobsson, integration manager på RSM, berättar mer.

Göteborgs Energi står för värme och ljus

3 september, 2018 • Ämne: Företagsvänner

Göteborgs Energi är en av våra Framtidspartners. De tar ansvar för Göteborg genom att stå för värmen i våra sociala verksamheter, och alla de värmeljus som dagligen tänds i S:t Johanneskyrkan.

”Vi som fastighetsföretag har ett ansvar i samhällsfrågor”

3 juli, 2018 • Ämne: Företagsvänner

Wallenstam är ett fastighetsbolag som bygger, utvecklar och förvaltar fastigheter främst i Stockholm och Göteborg. De har cirka 800 hyreslägenheter och 100 lokaler och knappt 2000 lägenheter i produktion. De har också stöttat Göteborgs Stadsmission i fyra år.