Mer
Ebbes Hörna på Korpralsgatan 1 är en stor fullsortimentsbutik. Här hittar du allt från möbler och husgeråd till kläder, pyssel och plantor. Här är vi duktiga på att ta tillvara på de gåvor vi får.

En trasig gardin kan vara en användbar stuvbit för någon annan, ett trasigt halsband kan bli kulor till pyssel. Det gör också att vi har mycket material till scrapbooking! Kom gärna hit och leta efter du behöver, eller kanske det du inte visste om att du ville ha. Missa inte vår bokavdelning!

stadsmissionen-secondhand-böcker

I Bellevue är Anne butikschef. Hon säger att förutom den vansinnigt trevliga personalen och stora möjligheten till fynd, är en av butikens guldkanter att den också fungerar som en social mötesplats. Hit kommer kunder ibland flera gånger om dagen, pratar en stund på morgonen och tar ett varv för att koppla av efter jobbet.

– Det finns tre bra anledningar att handla hos oss. Ett: vi är billiga. Två: du gör en god gärning. Tre: du värnar om miljön.

Vad är ditt bästa tips för att göra ett fynd i den här butiken?

– Ta tid till att titta på allt. Rusa inte iväg. Mitt bland allting hänger godbitarna.

Butiken i Bellevue får nya varor en gång i veckan. Vi tar gärna emot dina gamla saker, men möbler blir vi glada om du lämnar på vår insamlingscentral (rakt över gatan) eller i vår butik i Alelyckan. Du kan åka kollektivt till butiken med spårvagn 6, 7 & 11. Varmt välkommen!

Ps. Följ våra butiker på Instagram för att inte missa nya fyndmöjligheter! @gbgstadsmission