Bellevue - Göteborgs stadsmission
Stadsmissionens second hand på Korpralsgatan 1 är en stor fullsortimentsbutik. Här hittar du allt från småmöbler, husgeråd, böcker, textilier, elprodukter, leksaker till barnkläder och kläder.  Vår damavdelning är extra stor och där hänger allt sorterat i storlekar, vilket är mycket uppskattat. Vi har en stor avdelning med elprodukter.

I butiken satsar vi mycket på ordning och reda för att underlätta för dig som kund att hitta dina guldkorn. El-avdelningen är stor och här hittar du allt från bordslampor, taklampor, mikrovågsugnar, TV-apparater till brödrostar. Alla elprodukter testas innan de tas till försäljning i vår butik.

Barnavdelningen har två egna rum. Ett för leksaker och ett för barnkläder.

Vår trevliga personalen fyller konstant på med varor i butiken och tack vare ett stort sortiment har du goda möjligheter till fina fynd!

Vad är personalens bästa tips för att göra ett fynd i den här butiken?

– Ta tid till att titta på allt. Rusa inte iväg. Mitt bland allting hänger godbitarna. Fråga gärna oss personal om det är något du letar efter, vi har bra koll på vad som finns och älskar att hjälpa er kunder.

Vi tar gärna emot dina prylar och kläder som du inte längre behöver! Gäller det möbler har vi möjlighet att emot småmöbler i butiken.
Denna butik är anpassad för barnvagnar och rullstolsburna med en ramp.

Du kan åka kollektivt till butiken med spårvagn 6, 7 & 11.

Varmt välkommen!

Ps. Följ våra butiker på Instagram: @stadsmissionenssecondhand_gbg