Nyhetsbrev - Göteborgs stadsmission

Håll dig uppdaterad om vårt arbete för ett mänskligare samhälle.

Göteborgs Stadsmission erbjuder akut hjälp och långsiktigt stöd genom social omsorg, bostad och arbetsintegration. Vi har delat upp våra nyhetsbrev efter våra olika verksamheter för att du enkelt ska kunna prenumerera på nyheter, seminarier och utbildningar som är intressanta för dig.

Läs mer

.

Göteborgs Stadsmission

Vårt övergripande nyhetsbrev. Ta del av fakta, berättelser och andra nyheter rörande Göteborgs Stadsmissions arbete och hur vi tillsammans gör skillnad.

Arbetsintegration

Ett nyhetsbrev för dig som är verksam inom, eller intresserad av, arbetsmarknads- och hållbarhetsfrågor. Lär dig mer om våra arbetsmarknadsinsatser som gör skillnad för dem som står långt ifrån arbetsmarknaden och få en översikt av våra lediga platser för arbetsträning i våra verksamheter.

Skyddat boende, familjehem & barnrättsperspektiv

Få nyheter från vår skyddsverksamhet samt ta del av seminarier och utbildningar om bland annat våldets effekter och att bemöta människor som har levt i våldsutsatthet. Nyhetsbrevet sänds ut kvartalsvis och vänder sig framför allt till dig som är verksam inom socialtjänst och kommun och arbetar med placeringsärenden.

Boende med stöd

Uppdatera dig med nyheter, avtal och historier från verkligheten kopplat till våra boenden med stöd och vår verksamhet inom Bostad först. Nyhetsbrevet sänds ut kvartalsvis och vänder sig framför allt till dig som är verksam inom socialtjänst och kommun samt arbetar med placeringsärenden.