Mer

Göteborgs Stadsmission drivs av idén att stötta människor som hamnat i utsatta situationer. Som volontär kan du med ditt engagemang och din tid vara med och tillsammans med oss arbeta för ett mänskligare Göteborg. Du behövs!

Hos oss har de flesta volontärer kontinuerliga uppdrag som tar ca 5 timmar i veckan, men vi har också volontärer som hoppar in då och då vid punktinsatser. Dessutom har vi ibland speciella projekt som vi rekryterar volontärer till och då är själva uppdragstiden begränsad.

Exempel på uppdrag är läxhjälp, matlagning och kaféarbete, men det kommer hela tiden nya uppdrag utifrån behov som uppstår.

För att bli volontär anmäler du först ditt intresse för något uppdrag, du blir därefter intervjuad och får sedan gå en introduktionsutbildning där du bla får lära dig mer om vår värdegrund, vilka vi möter, rollen som volontär och saker att tänka på kring bemötande. Vi begär utdrag ur belastningsregistret om du kommer att ha uppdrag i verksamheter med barn under 18 år.

Om du har någon speciell yrkeskompetens du tror att vi kan ha nytta av så maila oss gärna!

LEDIGA UPPDRAG

Vi använder oss av Volontärbyrån som rekryteringsportal, klicka på länken nedan för att se vilka uppdrag vi söker volontärer till just nu. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Till vår sida på Volontärbyrån >>>


Kontakta oss för mer frågor

Jakob Lindman

Jakob Lindman

Volontärsamordnare

Barlastgatan 2, 414 63 Göteborg