Gåvoshop - Göteborgs stadsmission

Ge en present som gör skillnad

Var med och gör skillnad för en barnfamilj i fattigdom – ge bort välgörenhet i present. Det du handlar gör stor skillnad för våra besökare, och du får ett fint gåvobevis att ge bort till den du ska fira.

Du kan också bli månadsgivare här.

Pyssellåda

Pyssellåda

Bidra med en gåva som kan sysselsätta många. Ett paket med pyssel blir något kul för hela familjen.

250 kr
Matkasse för liten familj

Matkasse för liten familj

Ris, pasta och konserver i skafferiet. Mjölk, smör och grönsaker i kylskåpet. Att kunna fylla på när maten tar slut borde vara en självklarhet.

300 kr
Sommarkasse

Sommarkasse

Solkräm, picknickmat och en fotboll för barnen att leka med. Även en badutflykt är kostsam när ekonomin är knapp. Det här gåvobeviset förgyller sommarlovet för barn som växer upp i fattigdom.

500 kr
Sommarkollo

Sommarkollo

Att få tid för återhämtning och en paus från ekonomisk stress är nödvändigt för familjer som lever i fattigdom. Därför ordnar vi sommarkollo. Det här gåvobeviset bidrar till sommarminnen som lever kvar i många år.

1000 kr

När du köper våra gåvobevis används pengarna där behoven är som störst och där vi bedömer att de gör största möjliga nytta för våra besökare. Gåvobevisen är exempel på hur din gåva kan komma att användas och symboliserar några av de insatser vi gör för våra besökare.