Placera hos oss - Göteborgs stadsmission

Vi erbjuder

Barn- och familjeområdet

Vi har bred kompetens och kan även erbjuda insatser för personer med beroendeproblematik.

Arbetsintegration

Vi erbjuder arbetsträning och arbetsprövning inom bland annat kök och restaurang, lager/transport, äldreomsorg, butik, fastighetsskötsel, lokalvård, administration, textil/sömnad och träteknisk industri/hantverk. Vi erbjuder också tjänsten Stöd och Matchning (STOM) som underleverantör till Samjobb. Läs mer om vår arbetsintegration här. Vid frågor eller rådgivning kontaktas vårt arbetsintegrationsteam.

kontakta oss om du vill veta mer eller om du vill ha rådgivning

Vid frågor om placering inom boende, familjehem, skyddat boende, LSS eller Bostad först kontakta den enhet som bäst kan ta emot enligt dina behov, eller vår placeringsrådgivare för Boende & behandling.

Vid frågor om arbetsträning eller arbetsprövning kontakta vårt arbetsintegrationsteam.

Karin Sandstedt

Placeringsrådgivare Boende & behandling

Stigbergsliden 6, 414 63 Göteborg

Arbetsintegrations-teamet

Norra Ågatan 6, 416 49 Göteborg

Våra senaste seminarier

Seminarier

Webinarium: Fattigdomsrapport 2021

Vi möter varje dag, året om, människor i nöd. Människor med tillgång till det svenska välfärdssystemet men som inte får den hjälp de har rätt till. Den 18/10 bjuder Sveriges Stadsmissioner in till ett webinarium för att diskutera årets fattigdomsrapport.

Seminarier

Hur påverkas barnen av våldet?

Den 14 september bjöd Göteborgs Stadsmission och Maria Eriksson (professor på Ersta Sköndal Bräcke Högskola) in till en digital frukost med fokus på våld i nära relation och hur det påverkar ett barn att uppleva eller bli utsatt för våld.

Seminarier

Hur påverkas barnen av hemlöshet?

Den 8 juni bjöd Göteborgs Stadsmission och Rädda Barnen in medarbetare på socialtjänsten till en digital frukost, med fokus på hemlöshet bland barnfamiljer konsekvenser för barn som växer upp utan stabil bostad.

Seminarier

Bostad är en mänsklig rättighet

Göteborgs Stadsmission bjuder in till ett digitalt frukostseminarium där du får ökad kunskap om hemlöshet och Bostad först som metod.