Jobba på Göteborgs Stadsmission - Göteborgs stadsmission
Som medarbetare på Göteborgs Stadsmission bidrar du till att skapa ett mer jämlikt samhälle. Ett samhälle där alla har rätt till en plats, ett hem och en röst. För att kunna stötta människor till att förändra sin utsatta situation är vi beroende av medarbetare med många olika kompetenser som delar vår värdegrund. Varmt välkommen att läsa mer om oss och våra lediga tjänster! Ett tips – scrolla ner bland lediga tjänster så kan du prenumerera på lediga jobb!

Boenden och behandling

Göteborgs Stadsmission driver boenden med stöd för människor med beroendeproblematik, psykisk ohälsa eller psykiska funktionshinder. Vi driver även verksamheten Bostad Först, och skyddat boende med barnrättsperspektiv.

Öppna sociala verksamheter

Till våra öppna sociala verksamheter kommer människor av många olika anledningar. Det kan vara för att få en billig måltid och någon att prata med i S:t Johanneskyrkan, för att vara med på familjeklubben på Drottninggatan eller för att få hjälp av en vägledare i kontakten med myndigheter. Dessa verksamheter drivs med insamlade gåvomedel.

Läs gärna mer om verksamheten Mötesplats Centrum, som erbjuder vägledning, stöd och mötesplatser och verksamheten i Mötesplats S:t Johanneskyrkan, som erbjuder mat, gemenskap och samtal.

Arbetsintegration

Inom verksamhetsområdet för arbetsintegration arbetar vi för att ge människor en möjlighet att bygga en framtid, en väg till egen inkomst. Vi erbjuder en bred palett av insatser, har ett stort kontaktnät inom näringslivet och direkta vägar in till ett stort antal arbetsgivare. Hos oss får varje människa, utifrån förmåga, möjlighet att rustas för arbetslivet. Insatserna sker i verklighetsnära former och i reell miljö.

Läs gärna mer om vårt arbete med arbetsintegration och våra verksamheter Göteborgs Stadsmissions Matcentral, Restaurang Svinn samt Stadsmissionens second hand.

Administration

De gemensamma funktionernas ansvar är att genom våra expertroller stötta Stadsmissionens viktiga verksamheter. Vi som arbetar på administrationen finns på Barlastgatan 2 i Göteborg och vi arbetar med ekonomi, HR, lön, IT, fastighet och reception. Här finns även vår insamling- och kommunikationsavdelning som arbetar med att samla in medel till våra sociala verksamheter, berätta om vad vi gör och belysa den problematik vi möter.

Följ oss på Facebook, Instagram och LinkedIn!

Bli volontär

Ge av din tid och gör skillnad.

Skänk en gåva

Swisha till 90 01 702 för att stötta vårt arbete.