Second hand - Göteborgs stadsmission
Mer

Butiksnamn

adress och öppettider

Göteborgs stadsmissions second hand-buTiker

Välkommen till våra second hand-butiker! I våra sex butiker gör din gåva och ditt köp nytta på flera sätt. Du bidrar till minskad nyproduktion och därmed minskad påverkan av miljöresurser, du skapar arbetsmöjligheter för människor som vill komma tillbaka till arbetslivet och inte minst – du bidrar till Stadsmissionens öppna verksamheter. Överskottet från försäljningen går nämligen oavkortat till våra gåvofinansierade verksamheter för människor i utsatthet. Tack för att du är med och bidrar!

Följ våra butiker på Instagram för att inte missa nya fyndmöjligheter! @stadsmissionenssecondhand_gbg


Information med anledning av Corona-viruset: Vi får många frågor om våra second hand-butiker håller öppet. Det gör de! Vi följer noggrant  utvecklingen av smittspridningen och folkhälsomyndighetens rekommendationer och har i dagsläget öppet som vanligt. Tack för att du bidrar till ett hållbart samhälle och vårt sociala arbete genom att handla hos oss!


ALELYCKAN (KRETSLOPPSPARKEN)

Stadsmissionens second hand vid Kretsloppsparken i Alelyckan är vår största butik med fullsortiment. Tack vare närheten till återvinningscentralen fylls butiken på ofta.

Öppet:

Tisdag - fredag 10-18
Lördag-söndag 10-16

Visa karta

Alingsås

Vår butik i Alingsås har ett fint utbud av kläder, möbler och inredningsdetaljer. Här finns något för alla stilar!

Öppet:

Måndag-fredag: 10-18
Lördag: 10-15
Söndag: Stängt

Visa karta

BELLEVUE

På Korpralsgatan 1 hittar du allt från möbler och husgeråd till kläder och pyssel. Här är vi duktiga på att ta tillvara på de gåvor vi får.

Öppet:

Måndag-fredag: 10-18
Lördag-söndag: 10-16

Visa karta

Frölunda

Vår populära butik i Frölunda hittar du på Lergöksgatan 4. Här finns en stor fullsortimentsbutik med hög fyndfaktor. Utanför butiken finns även en insamlingsbox.

Öppet:

Måndag-fredag 10-18
Lördag 10-16
Söndag Stängt

Visa karta

Mölndal Galleria – pop up

Välkommen till vår pop up som håller öppet året ut. Alla varor i denna butiken är handplockade och noga utvalda specifikt för denna butik.

Öppet:

Måndag-fredag: 10-20
Lördag-söndag 10-17

STIGBERGSTORGET

På vår butik på Stigbergstorget hittar du en av stans största och mest välsorterade second hand-bokavdelning! Förutom böcker har vi även konst, musik, kläder, glas och porslin. Välkommen in!

Öppet:

Måndag-fredag: 10-18
Lördag: 10-16
Söndag: Stängt

Visa karta

SVINGELN

Stadsmissionens second hand på Norra Ågatan 6 är en mindre butik med fokus på kläder och prylar. Vi finns nära hållplatsen Svingeln. Välkommen in!

Öppet:

Måndag-fredag: kl 10-18
Lördag: kl 10-16
Söndag: Stängt

Visa karta

Pop up i The Templet, Victoriapassagen

Lördag 17 oktober kl 10.00 öppnar vi vår pop up i The Templet i Victoriapassagen. Här finns vi till och med 1 november. Förutom utvald second hand gästas vi av SKRYTA, Clara Fina, REMAKE Ergon och REMAKE Stockholm. Ett unikt och hållbart sortiment där allt är återbrukat eller remakat.

Öppet:

Vardag kl 10-19
Lördag kl 10-17
Söndag kl 11-16