Mer

Butiksnamn

adress och öppettider

Göteborgs stadsmissions second hand-buTiker

Ha en hållbar jul! Årets julklapp är det återvunna plagget, begagnade julkulor är lika fina som nya och nya tomtedräkter till barnen i år igen känns väl onödigt? Välkommen in för att fynda julklappar, pynt och allt annat som hör en hållbar jul till! 

I våra sju butiker gör din gåva och ditt köp nytta på flera sätt. Du bidrar till minskad nyproduktion och därmed minskad påverkan av miljöresurser, du skapar arbetsmöjligheter för människor som vill komma tillbaka till arbetslivet och inte minst – du bidrar till Stadsmissionens öppna verksamheter. Överskottet från försäljningen går nämligen oavkortat till våra gåvofinansierade verksamheter för människor i utsatthet. Tack för att du är med och bidrar!


ALINGSÅS

Vår butik i Alingsås har ett fint utbud av kläder, möbler och inredningsdetaljer. Här finns något för alla stilar!

Öppet:

Måndag-fredag: 10-18
Lördag: 10-14
Söndag: Stängt

Visa karta

BELLEVUE

På Korpralsgatan 1 hittar du allt från möbler och husgeråd till kläder och pyssel. Här är vi duktiga på att ta tillvara på de gåvor vi får.

Öppet:

Måndag-fredag: 10-18
Lördag: 10-15
Söndag: 10-15

Visa karta

FRÖLUNDA

Vår populära butik i Frölunda hittar du på Lergöksgatan 4. Här finns en stor fullsortimentsbutik med hög fyndfaktor. Utanför butiken finns även en insamlingsbox.

Öppet:

Måndag-fredag 10-18
Lördag 10-15
Söndag 10-15

Visa karta

KRETSLOPPSPARKEN ALELYCKAN

Ebbes Hörna Kretsloppsparken i Alelyckan är vår största butik med fullsortiment. Tack vare närheten till återvinningscentralen fylls butiken på ofta.

Öppet:

Tisdag - fredag 10-18
Lördag-söndag 10-16

Visa karta

STIGBERGSTORGET

På vår butik på Stigbergstorget hittar du en av stans största och mest välsorterade second hand-bokavdelning! Förutom böcker har vi även konst, musik, kläder, glas och porslin. Välkommen in!

Öppet:

Måndag-fredag: 10-18
Lördag: 10-16
Söndag: Stängt

Visa karta

SVINGELN

Ebbes Hörna på Norra Ågatan 6 är en mindre butik med fokus på kläder och prylar. Vi finns nära hållplatsen Svingeln. Välkommen in!

Öppet:

Måndag-fredag: 10-17
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Visa karta

VÅRVÄDERSTORGET

Ebbes Hörna på Vårväderstorget 500 kvadratmeter stor, med fullt sortiment! Här finns ett stort utbud av kläder, husgeråd och textil.

Öppet:

Måndag-fredag: 10-18
Lördag: 11-15
Söndag: Stängt

Visa karta