Nyheter - Göteborgs stadsmission
Mer

GöteborgsVarvet <3 Stadsmissionen - spring i vårt team!

14 januari, 2020 • Ämne: Event

Är nyårslöftet att komma igång med löpningen? Behöver du en bra målsättning? Vi har ett superbra tips - spring GöteborgsVarvet i Team Stadsmissionen!

Återwin-win: tack för alla gåvor!

9 januari, 2020 • Ämne: Hållbarhet

Under december har fastighetsbolaget Atrium Ljungberg genomfört kampanjen Återwin-win, till förmån för Göteborgs Stadsmission. Genom att samla in kläder och prylar till vår second hand-verksamhet har vi tillsammans bidragit till ett lite mer hållbart samhälle!

”Jag blir drabbad av ensamheten”

9 januari, 2020 • Ämne: Volontär

På Göteborgs Stadsmission har vi uppemot 270 volontärer. Uppdragen är vitt skilda och en del har fasta återkommande uppdrag, medan andra gör större punktinsatser. Malin Thunberg delar med sig av sina tankar kring att vara volontär.

Ingen ska behöva vara hungrig

24 december, 2019 • Ämne: Fattigdom

Vi vill önska alla göteborgare och inte minst alla med ansvar inom det offentliga, näringslivet och civilsamhället, en riktigt god och vilsam julledighet. Ledigheten behövs för när vi drar igång våra verksamheter igen i januari måste alla på allvar kavla upp ärmarna.

Detta gör vi med julklapparna

19 december, 2019 • Ämne: Nyheter

Alla de julklappar som kommit in från givmilda människor i Göteborg med omnejd har packats upp i vår tillfälliga julklappsbutik. Hit får människor som sökt julhjälp hos oss komma och själva välja julklappar till sina barn.

Julklappstips i sista minuten

17 december, 2019 • Ämne: Nyheter

När jullovet närmar sig och garantin att kunna äta sig mätt på skollunchen försvinner, riskerar många barn att gå hungriga. Årets julklappstips från Stadsmissionen därför är ett gåvobevis som bidrar till att fler familjer får hjälp med mat i jul.

Johanneskören deltar i ”Jul i city”

16 december, 2019 • Ämne: Gemenskap

Kom och sjung tillsammans med bland andra Johanneskören i Domkyrkan.