Nyheter - Göteborgs stadsmission

Handla för andra

16 maj, 2022 • Ämne: Nyheter

Passa på att handla för andra onsdagen den 18/5. Då står vi på Göteborgs Stadsmission redo utanför Ica Kvantum Munkebäck och delar ut inköpslistor. När du handlar en eller flera av de varor som står på listan och sedan skänker den till oss, är du på ett enkelt sätt med och gör skillnad.

Insamling av mensskydd

Nu samlar vi in mensskydd

10 maj, 2022 • Ämne: Nyheter

Vi samlar nu in mensskydd som en del i att bekämpa mensfattigdom. Läs mer om tider, plats och hur du kan bidra.

En lärorik upplevelse i huvudstaden

4 maj, 2022 • Ämne: Nyheter

Stadsmissionens barnråd har genomfört en demokratiresa till Stockholm. En resa där barnen bland annat fick lära sig om hur Sveriges styrs, men också hur en tar sig fram till nya ställen och platser. "Vi hade det jätteroligt de här dagarna", säger ett av barnen.

Tack och farväl till Stigbergskliniken

26 april, 2022 • Ämne: Nyheter

Den 30 april 2022 stängs dörrarna till Göteborgs Stadsmissions beroendeklinik för gott. Vi vill tacka alla otroligt kompetenta kollegor som har arbetat på kliniken sedan start. Vi vill också tacka alla patienter som har besökt oss och anförtrott sig till oss under deras kanske allra tuffaste tid i livet.

Man sitter på en stol

Göteborgs Stadsmission bjuder in till samtal om beroendevården

25 april, 2022 • Ämne: Nyheter

Mot bakgrund av de många förändringarna just nu inom beroendevården i Göteborgsregionen bjuder vi in till ett öppet samtal.

TV4 om pensionärer vars pengar inte räcker

21 april, 2022 • Ämne: Nyheter

I våra verksamheter möter vi pensionärer som arbetat hela sitt liv, men som trots detta har svårt att få pensionen att räcka till.

Påskfirande i S:t Johanneskyrkan

8 april, 2022 • Ämne: Nyheter

Högtider är starkt förknippade med två saker: mat och gemenskap. Hos oss i S:t Johanneskyrkan kan våra besökare få både mat och gemenskap under alla stora högtider. Vi är glada att kunna bjuda in till påskfirande!