Mer
göteborg-stadsmissionen

Information om det som skett på Stadsmissionens äldreboende

22 januari, 2018 • Ämne: Nyheter

Göteborgs Stadsmission kan ha utsatts för bedrägeri. Omfattningen av det som skett är ännu okänd men vi räknar att det kommer att klarna under pågående polisutredning samt PWC:s ekonomiska granskning.

Anonym berättelse om beroende

11 juli, 2018 • Ämne: Nyheter

Göteborgs Stadsmission arbetar på flera sätt med beroendeproblematik. Men vad kan det egentligen innebära att leva med ett beroende?

Alla berättar om insamlingscentralen

11 juli, 2018 • Ämne: Second hand

Du som följer oss i sociala medier har kanske sett att vi denna vecka berättat om vår second hand-verksamhet. En stor del av arbetet inom området sker på vår insamlingscentral, där alla varor sorteras och prismärks. Här berättar vår fantastiska medarbetare Alla om sin roll på insamlingscentralen.

Second hand: för människor och miljö

11 juli, 2018 • Ämne: Second hand

Visste du att vår second hand-verksamhet gör skillnad för både människor och miljö? Här kan du läsa om hur det fungerar!

”Kollot är bättre än Liseberg”

6 juli, 2018 • Ämne: Gemenskap

Lukten av skog, sjö och värme. En bit bort bräker några får och från matsalen luktar det kaffe. Det är sommar. Det är kollo.

Door to door-kampanj

3 juli, 2018 • Ämne: Nyheter

Göteborgs Stadsmission startar nu en door to door-kampanj med syfte att värva månadsgivare till organisationen. Våra värvare bär väst och ID-brickor.

wallenstam-stadsmissionen

”Vi som fastighetsföretag har ett ansvar i samhällsfrågor”

3 juli, 2018 • Ämne: Företagsvänner

Wallenstam är ett fastighetsbolag som bygger, utvecklar och förvaltar fastigheter främst i Stockholm och Göteborg. De har cirka 800 hyreslägenheter och 100 lokaler och knappt 2000 lägenheter i produktion. De har också stöttat Göteborgs Stadsmission i fyra år.

Borttappade röster

2 juli, 2018 • Ämne: Hemlöshet

Inför valet skickar Valmyndigheten ut röstkort till alla som är folkbokförda i Sverige. Men det är många av korten som aldrig kommer fram. Många tusen.