Mer

En liten insats gör stor skillnad

10 december, 2018 • Ämne: Nyheter

Lennart Forsberg och Åsa Vilu skriver i GT/Expressen 9/12 om hur vi tillsammans kan ge alla göteborgare en God Jul

Ingen skall växa upp på barnhem

7 december, 2018 • Ämne: Nyheter

I dag behövs det inte mycket för att halka igenom maskorna i det sociala skyddsnätet och konkurrensen på bostadsmarknaden är hård. För den som är arbetslös, sjukskriven eller tjänar så pass lite att man har svårt att betala sina räkningar lurar hemlösheten alltid bakom hörnet.

”I slutet av dagen har jag betytt något för någon”

5 december, 2018 • Ämne: Gemenskap

Idag är det internationella volontärdagen! Vi vill passa på att lyfta våra fantastiska volontärer bidrar med sin tid, sina kunskaper och sitt engagemang till det arbete vi gör. De gör att vi kan göra mer och fler insatser för de människor vi möter. En av dessa grymma volontärer är Josefine Thorén!

RSM bjöd Stadsmissionens gäster på konsert

4 december, 2018 • Ämne: Företagsvänner

I höst bjöd företaget RSM bland andra Stadsmissionens besökare på en konsert i Oscar Fredriks kyrka. Tim Jacobsson, integration manager på RSM, berättar mer.

julklappsvagnen

TACK ALLA SOM BIDROG TILL JULKLAPPSVAGNEN!

3 december, 2018 • Ämne: Nyheter

Vilken dag! Vilken uppslutning! Tack ALLA göteborgare, Ringlinien, ambassadörer, volontärer, företagspartners, kompisar, ja ALLA som var med och gjorde den här dagen just så fin och varm och generös som vi önskade. Tack vare er kommer så många som inte annars fått det att få en underbar jul! Julklappsvagnen blir bara större och bättre och mer fantastisk för varje år och det är ER förtjänst. ❤️

En plats att växa på

3 december, 2018 • Ämne: Gemenskap

Det är stort fokus när deltagarna i akvarellkursen samlas i kyrkan. Här får de lära sig tekniker för att komma vidare, men ytterst handlar kursen om att få växa och utvecklas som människa genom skapandet.

Önskemål: klädbytardag

3 december, 2018 • Ämne: Gemenskap

Vinterkläder till barnen. Det var vad som efterfrågades bland deltagarna på Stadsmissionens mötesplats för familjer och unga. Sagt och gjort, tillsammans ordnade personal och deltagare en klädbytarkväll!