Pressrum - Göteborgs stadsmission
Göteborgs Stadsmission är en idéburen organisation som arbetar för ett mänskligare samhälle genom social omsorg, vård, arbetsintegration och boende. Vi tror att ett Göteborg där alla har makt att förändra och forma sitt liv och vara delaktiga i samhället är en bättre stad för oss alla.

Presskontakt

Vi hjälper gärna till med fakta och hänvisar dig till rätt person för en intervju.

Tomas Carlström

Marknads- och kommunikationschef, pressansvarig

Barlastgatan 2, 414 63 Göteborg

Våra senaste rapporter

Våra senaste seminarier

Våra senaste nyheter

Nyheter

”Man går under om man är ensam”

”Vilken bra kör vi är” utropar en kvinna när sången tystnar. Och då är det ändå bara uppsjungning. Det är lättsam och glad stämning i Musikpartullen när den samlas. Gruppen består av ett 20-tal personer som kommer och är med när de kan. ”Det ger mig jättemycket att vara med i Musikpatrullen. Det betyder så mycket att få ha någonstans där jag bara får vara. Att Stadsmissionen finns till för dem av oss som står utanför samhället, att vi får den chansen. Samhörigheten här betyder jättemycket,” säger en av deltagarna.

Nyheter

Konsert med Musikpatrullen

Musikpatrullen bjuder in till konsert! Genom egenskrivna låtar och berättelser får du som åhörare ta del av Musikpatrullens livserfarenheter, men också om verksamheten i S:t Johanneskyrkan.

Nyheter

Göteborgs Stadsmission byter grafisk profil

Göteborgs Stadsmission har tillsammans med Sveriges Stadsmissioner gjort ett gemensamt varumärkesarbete som bland annat resulterat i en gemensam grafisk profil och logotyp. Detta ger oss också, både som enskilda Stadsmissioner och tillsammans, en ännu starkare röst och möjlighet att skapa förändring.

Nyheter
Person från Göteborgs Stadsmission tar emot matvaror från barn.

Handla för andra den 17/5

Onsdag 17 maj kl. 14-18 är det dags för vårens sista ”Handla för andra” i samarbete med ICA Kvantum Munkebäck. Du kan då handla på ICA Kvantum Munkebäck utifrån en inköpslista som Göteborgs Stadsmission tagit fram, baserat på de behov som finns. De inköpta varorna lämnas på plats till Stadsmissionen och distribueras sedan vidare till människor i behov av mat.

Vill du läsa mer om vad Göteborgs Stadsmission arbetar med?