Pressrum - Göteborgs stadsmission
Göteborgs Stadsmission är en idéburen organisation som arbetar för ett mänskligare samhälle genom social omsorg, vård, arbetsintegration och boende. Vi tror att ett Göteborg där alla har makt att förändra och forma sitt liv och vara delaktiga i samhället är en bättre stad för oss alla.

Presskontakt

Vi hjälper gärna till med fakta och hänvisar dig till rätt person för en intervju.

Tomas Carlström

Marknads- och kommunikationschef, pressansvarig

Barlastgatan 2, 414 63 Göteborg

Våra senaste seminarier

Våra senaste nyheter

Second hand

Vi öppnar second hand i Borås!

25 april slår Göteborgs Stadsmission upp dörrarna till en 500 kvm stor second hand-butik i centralt läge på Österlånggatan 29 i Borås. Sortimentet blir ett brett urval av dam- och herrkläder samt textil och heminredning. Dessutom planeras för fler initiativ inom textil och hållbarhet.

Nyheter

Nu lanserar vi Samsnack - en arena där samtal visar vägen till ett bättre samhälle

Samsnack är ett gemensamt initiativ av Göteborgs Stadsmission och Räddningsmissionen där vi bjuder in till samtal kring aktuella samhällsfrågor. Det vänder som vänder sig till dig som arbetar med samhällssociala frågor men också till dig som tror på att samtal och erfarenhetsutbyte är grunden för att kunna förändra. 

Nyheter

Bobyrån - matchar och hyr ut bostäder till strukturellt hemlösa

Göteborgs Stadsmissions Bobyrå hyr ut bostäder till personer som är i behov av ett tryggt boende men av olika anledningar har svårt att ta sig in på bostadsmarknaden. Vi lägger stor vikt på att matcha våra potentiella hyresgäster med rätt bostad. Vi vill att våra hyresgäster skall bo bra och bo kvar.

Nyheter

Spring Göteborgsvarvet till förmån för oss!

Den 18 maj är det äntligen dags för Göteborgsvarvet! Vi på Göteborgs Stadsmission är återigen med som välgörenhetspartner. När du väljer att springa 21 kilometer med oss bidrar du bland annat till barn i Lövgärdet får hjälp med läxor, människor som lever i hemlöshet får mat och gemenskap i S:t Johanneskyrkan i Masthugget, samt till att unga vuxna i centrala Göteborg stöd med sin fysiska och psykiska hälsa.

Vill du läsa mer om vad Göteborgs Stadsmission arbetar med?