Få stöd - Göteborgs stadsmission
Hos oss kan du få både akut hjälp och påbörja ett långsiktigt förändringsarbete. Vi finns även här för dig som vill vara en del av en gemenskap, få en bit mat, en värmande kopp kaffe eller delta i kulturverksamheten. Nedan finns de verksamheter du kan ta del av.

Mötesplatser

Hos oss finns mötesplatser både för dig som är ung och vuxen, gruppaktiviteter och kulturverksamhet.

Rådgivning och stöd

Hos oss kan du få som lever i någon form av social utsatthet få hjälp med att hantera frågor som rör exempelvis en otrygg boendesituation, instabil ekonomi eller kontakter med myndigheter.

Stöd kring hälsa och utbildning

Vi erbjuder samtalsstöd, studiestöd, kurs i stresshantering och gruppverksamhet. Du som har en beroendeproblematik kan även få beroendevård.

Stöd för dig som saknar bostad

Hos Stadsmissionens vägledning kan du få hjälp med att hantera frågor som rör exempelvis hemlöshet eller en otrygg boendesituation. Du är även välkommen till S:t Johanneskyrkan för en bit mat, en värmande kopp kaffe och gemenskap.

Arbetslöshet

Är du arbetslös och behöver hjälp att komma in på arbetsmarknaden? Göteborgs Stadsmission erbjuder arbetsträning på en mängd olika arbetsplatser där du får värdefull erfarenhet som efterfrågas av arbetsgivare.