Stadsmissionens vägledning - Göteborgs stadsmission
Göteborgs Stadsmissions vägledning arbetar för att hjälpa människor ur olika former av social utsatthet. Här kan du få hjälp med att hantera frågor som rör exempelvis en otrygg boendesituation, instabil ekonomi eller kontakter med myndigheter.

Stadsmissionens vägledning vänder sig till dig som lever i en svår situation som du vill förändra, men inte vet hur du ska göra. Det kan handla om frågor som rör exempelvis en otrygg boendesituation, instabil ekonomi eller kontakt med myndigheter. Stödet utformas utifrån vad du behöver hjälp med och tillsammans gör vi en plan och reder ut frågetecken som du har.

Vi kan boka tolk om du behöver det.

Information på somaliska
Information på arabiska

Observera att Stadsmissionens vägledning inte har egna lägenheter att erbjuda.

Är du i behov av akut nattplats hänvisar vi dig till Socialjouren på Stora Badhusgatan 14. Den är öppen dygnet runt. Du kan också ringa stadens Uppsökare på telefon 020-200 303 från kl. 22 varje dag året runt.

DETTA KAN VI ERBJUDA

 • En personlig kontakt med en av våra vägledare. Stödet skapas utifrån besökarens egna önskemål och kan alltså variera. En stor del av vägledarnas uppdrag handlar om att stötta besökaren i kontakten med olika myndigheter.
 • Rådgivning och stöd i frågor som rör exempelvis en otrygg boendesituation, instabil ekonomi eller kontakter med myndigheter.
 • Alla tjänster är kostnadsfria.

HUR GÅR DET TILL?

Du är välkommen förbi oss på Drottninggatan 33, att fylla i kontaktformuläret, eller att ringa någon av våra vägledare enligt uppgifter nedan. Vi inleder sedan kontakten med ett möte där du får berätta om din situation och vad du önskar hjälp med. Tillsammans gör vi en planering. Utgångs­punkten är att du själv ska vara så delaktig som möjligt.

Kontakt

Du kan kontakta oss genom att fylla i och skicka formuläret:

  Du kan kontakta någon av vägledarna direkt:

  Foroogh Dehdari

  Vägledare

  Drottninggatan 33, 411 14 Göteborg

  Jonas Lindholm

  Vägledare

  Drottninggatan 33, 411 14 Göteborg

  Josefine Lindegren

  Vägledare

  Drottninggatan 33, 411 14 Göteborg

  Lars Eriksson

  Vägledare

  Drottninggatan 33, 411 14 Göteborg

  Louise Gunnarsson

  Vägledare

  Drottninggatan 33, 411 14 Göteborg

  Sofia Blomqvist

  Vägledare

  Drottninggatan 33, 411 14 Göteborg