Nyheter Archives - Göteborgs stadsmission
Mer

Ämne: Nyheter

Vill du, eller någon du känner, ha ett extra samtal?

18 september, 2020 • Ämne: Nyheter

Nu söker vi dig som är 64 år och uppåt, som känner dig ensam och skulle önska ett extra samtal!  

Volontärsporträtt: Sigrid Kjellberg

15 september, 2020 • Ämne: Nyheter

"För mig är det viktigt att jag alltid kommer ihåg att en liten handling för mig kan göra väldigt stor skillnad för andra.” Sigrid är en av alla våra fantastiska volontärer. Läs mer om hennes engagemang här!

Tisdag 11/8 öppnar Restaurang Drottninggatan igen!

10 augusti, 2020 • Ämne: Nyheter

Efter sommarens uppehåll är vi nu redo igen - from tisdag den 11/8 är ni återigen varmt välkomna till vår lunchrestaurang på Drottninggatan 33!

Sommarkassar till 200 barnfamiljer

30 juni, 2020 • Ämne: Nyheter

Det har varit en speciell vår. Vi har ställt om, delat ut över 1000 matkassar, fått upp portabla handfat och nu senast: levererat 600 sommarkassar. Med er hjälp kan vi agera snabbt när det behövs.

Göteborgs stad och Göteborgs Stadsmission går samman och erbjuder 176 ungdomar sommarjobb

16 juni, 2020 • Ämne: Nyheter

På grund av Covid-19 har Göteborgs stad och Göteborgs Stadsmission via ett idéburet offentligt partnerskap (IOP) startat upp en ny tillfällig verksamhet inom Stadsmissionen för att erbjuda 176 ungdomar sommarjobb i år.

Till dig som lyssnar,

2 juni, 2020 • Ämne: Nyheter

"När jag var barn visste jag inte vart jag skulle sova, vad jag ska äta eller om jag överlevde dagen." Text skriven av en 18-årig besökare på Göteborgs Stadsmission.

Digital nätverksträff

28 maj, 2020 • Ämne: Nyheter

Det var med ett lite nervöst pirr i magen vi startade morgonen den 27/5 - då hade vi nämligen vår första digitala nätverksträff! Vår marknads-och kommunikationschef Tomas Carlström och vår socialchef Åsa Vilu berättade om hur pandemin drabbar människor i utsatthet och vad vi ser för långsiktiga konsekvenser.