Nyheter Archives - Göteborgs stadsmission
Mer

Ämne: Nyheter

Detta gör vi med julklapparna

19 december, 2019 • Ämne: Nyheter

Alla de julklappar som kommit in från givmilda människor i Göteborg med omnejd har packats upp i vår tillfälliga julklappsbutik. Hit får människor som sökt julhjälp hos oss komma och själva välja julklappar till sina barn.

Julklappstips i sista minuten

17 december, 2019 • Ämne: Nyheter

När jullovet närmar sig och garantin att kunna äta sig mätt på skollunchen försvinner, riskerar många barn att gå hungriga. Årets julklappstips från Stadsmissionen därför är ett gåvobevis som bidrar till att fler familjer får hjälp med mat i jul.

Vill du lämna en julklapp?

11 december, 2019 • Ämne: Nyheter

Missade du julklappsvagnen och julklappsbåten men vill lämna en julklapp nu?

Fantastiska resultat från vårt äldreboende Götaholm

25 november, 2019 • Ämne: Nyheter

Socialstyrelsens årliga undersökning ”Vad tycker de äldre om äldreomsorgen”? har nyligen publicerats. Vi är stolta över att meddela att Stadsmissionens äldreboende Götaholm har fått mycket fina recensioner.

Stadsmissionen startar nytt boende i Kungälv

18 oktober, 2019 • Ämne: Nyheter

I samverkan med Kungälvs kommun startar Stadsmissionen nu en ny verksamhet för män och kvinnor i vuxen ålder med psykisk ohälsa, beroendeproblematik och som saknar fast bostad. Verksamheten planerar att öppna i januari 2020.

Göteborgs Stadsmissions matcentral är invigd

26 september, 2019 • Ämne: Nyheter

Arbetet på Göteborgs Stadsmissions matcentral är i full gång vilket blev tydligt på invigningen den 25 september. Vi bjöd in matleverantörer samt organisationer som är med och bidrar för en rundtur på lagret – något som var mycket uppskattat av gästerna.

Hälsning från European conference in domestic voilence

5 september, 2019 • Ämne: Nyheter

Den internationella konferensen, European conference in domestic voilance (EDCV), hålls för tredje året och denna gång i Oslo. Under konferensen samlas forskare, akademiker, professionella och politiker från 41 olika länder, kring en bred variation av frågor som rör våld i nära relation. Syftet är att förmedla ny evidensbaserad kunskap, överbrygga perspektiv och skapa berikande möten för nya arbetssätt och samverkansformer.