Bli månadsgivare - Göteborgs stadsmission

Bli en möjliggörare – Bli månadsgivare

Idag träffar vi människor i stort behov av mat, värme och gemenskap. Med en månadsdonation på 50 kronor bidrar du till att de kan få både detta och ett stöd på vägen mot ett hållbart liv. Bli månadsgivare idag.

1
Belopp
2
Personuppgifter
3
Bankkonto
Du verkar ha missat några obligatoriska fält. Vänligen titta igenom formuläret och komplettera.
Välj ett belopp eller ange ett belopp själv.

Välj ett beloppAnge ett eget belopp

Nästa
Personnumret hittades inte. Vänligen fyll i formuläret nedan istället.
Vänligen ange ett tolvsiffrigt personnummer
Vänligen ange en korrekt e-postadress.
Vänligen ange ett korrekt telefonnummer.
Dina adressuppgifter hämtas automatiskt från SPAR.
Fyll namn & adress manuellt istället
Vänligen fyll i alla fält ovan korrekt
Tillbaka
Nästa
Vänligen fyll i ett korrekt kontonummer.

Välj antingen bankkonto eller personkonto och fyll i ditt kontonummer.
Tillbaka

Varför månadsgivare?

Som månadsgivare är du med och bidrar till det akuta och långsiktiga stödet. Många av de människor som söker hjälp på Göteborgs Stadsmission känner sig ofta maktlösa eller rådlösa inför den situation de står i. Vi erbjuder hjälp i ett akut läge. Det kan vara genom mat, kläder, hygienartiklar och liknande. Det långsiktig stödet handlar om att vi tillsammans med personen kartlägger och guidar för att hitta lösningar som håller på sikt så att personen inte behöver vår hjälp mer. Som månadsgivare är du med och hjälper människor tillbaka till ett hållbarare liv.

Månadsgivare förverkligar drömmar

”Jag drömmer att livet ska bli lite lättare”.

Anna är en av oändligt många personer som får hjälp och stöd på Göteborgs Stadsmission just nu. Hon är ensamstående mamma med fyra barn. Ett tag levde de skyddat. Efter flera år som föräldraledig har hon svårt att ta sig ut på arbetsmarknaden och hon lever på försörjningsstöd. Det har hon gjort i några år och ekonomin blir allt mer urholkad. ”Ett par dagar innan barnbidraget kommer är allting slut. Tomt. Det är svårt. Det första jag gör när pengarna kommer är att gå och handla mat,” säger hon.
”Jag drömmer att livet ska bli lite lättare. Att jag ska få ett jobb. Att mina barn ska få växa upp och klara sig själva,”.

Som månadsgivare kan du vara med och förverkliga drömmar som Annas.

Anna heter egentligen något annat.

Din gåva gör skillnad

Din gåva gör alltid nytta. Vi arbetar hela tiden för att använda våra gåvor så effektivt som möjligt. Så att vi kan hjälpa så många människor som möjligt i utsatthet i Göteborg. Göteborgs Stadsmission har 90-konto och granskas av Svensk Insamlingskontroll. Minst 75 procent av intäkterna ska enligt gränsen gå till ändamålet. Vi ligger en bra bit över den gränsen – under de senaste tre åren har i genomsnitt 85 procent av våra intäkter gått till ändamålet. Vi är också medlemmar i Giva Sverige som arbetar för etisk och professionell insamling och vi följer deras kvalitetskod.

Tack för att du väljer att göra skillnad i vår stad.

Skattereduktion för gåvor

Du vet väl om att du som privatperson kan få skattereduktion för gåvor som du skänker till Göteborgs Stadsmission?
Läs mer om vad som gäller här.

Höja eller avsluta månadsgivande

För att höja ditt månadsbelopp eller avsluta ditt givande, maila givarservice@stadsmissionen.org eller ring Givarservice tel 031-7553600. Öppettider vardagar 9-12. Du kan också avsluta ditt autogiro via din internetbank.