ALELYCKAN (KRETSLOPPSPARKEN) - Göteborgs stadsmission
Mer

OBS!

Butiken i Alelyckan stängd pga brand

Butiken är stängd pga av en brand och öppnar igen den 3 augusti. Hallen för gåvoinlämning är fortsatt öppen och vi är tacksamma för alla gåvor som kommer in.
Kunder hänvisas till vår butik i Bellevue där vi nu säljer även möbler!

 

Stadsmissionens second hand vid Kretsloppsparken i Alelyckan är vår största butik med fullsortiment. Tack vare närheten till återvinningscentralen fylls butiken på ofta.

Här kan du hitta det mesta, men särskilt stolta är vi över utbudet av möbler. Vi tar hand om det som är helt och rent från Kretsloppsparken, vilket gör att vi får mycket fina saker. Det är även här du kan lämna dina möbler om du hellre vill rensa än handla!

Butiken fylls på flera gånger om dagen, så kom gärna ofta. Även om du inte hittar något fynd, får du iallafall prata med vår duktiga och urtrevliga personal. Så här säger en av våra fantastiska medarbetare:

– Det är världens roligaste jobb. Man lär sig hela tiden och blir aldrig fullärd. Och det är många fina möten med kunder. Det händer ibland att jag blir försenad hem för att jag fastnar i samtal med så trevliga och häftiga människor.

Vad är ditt tips för att hitta riktiga fynd?

– Titta i glasskåpet och på borden!

Utanför butiken finns en stor, fri parkering. Åker du kommunalt kan du ta buss 78 till Vattenverket, och därifrån gå en kort promenad. Varmt välkommen!

Ps. Följ våra butiker på Instagram för att inte missa nya fyndmöjligheter! @stadsmissionenssecondhand_gbg