Alelyckan (Kretsloppsparken) - Göteborgs stadsmission

Stadsmissionens second hand vid Kretsloppsparken i Alelyckan är vår största butik med fullsortiment. Tack vare närheten till återvinningscentralen fylls butiken på ofta. Här säljer vi den största delen av kläder till kilopris. Dvs. du plockar ihop det du vill köpa, väger det i kassan och betalar för vikt istället för per plagg. Fyndfaktorn är stor och möjligheten att köpa många plagg för att Redesigna själv hemma vi symaskinen är perfekt!

Här kan du hitta det mesta, men särskilt stolta är vi över utbudet av möbler. Vi tar hand om det som är helt och rent från Kretsloppsparken, vilket gör att vi får mycket fina saker. Det är även här du kan lämna dina möbler om du hellre vill rensa än handla!

Butiken fylls på flera gånger om dagen, så kom gärna ofta. Här har du stora möjligheter att vara sakletare, här finns mycket och guldkorn blandat med personliga fynd.

Som en i personalen uttrycker det:

– Det är världens roligaste jobb. Man lär sig hela tiden och blir aldrig fullärd. Och det är många fina möten med kunder. Det händer ibland att jag blir försenad hem för att jag fastnar i samtal med så trevliga och häftiga människor.

Vad är ditt tips för att hitta riktiga fynd?

– Kom ofta eftersom det fylls på hela tiden alla öppna dagar i veckan. Här satsar vi på mängd, möjligheten att själv leta fynd samtidigt som butiken är snygg. Kilopris på kläderna är galet roligt och uppskattat av så många.

Utanför butiken finns en stor, fri parkering. Åker du kommunalt kan du ta buss 78 till Vattenverket, och därifrån gå en kort promenad.

Varmt välkommen!

Ps. Följ våra butiker på Instagram för att inte missa nya fyndmöjligheter! @stadsmissionenssecondhand_gbg