Tack för att du är med!

Stort TACK för att du vill vara med och göra julen lite varmare!

Ett visst antal människor som sökt julhjälp hos Stadsmissionen har beviljats gåvor från julbutiken. Den ligger på Västra Hamngatan 21 nära hållplatsen Domkyrkan och jämte bokhandeln ”Din bok”, alldeles nära Grönsakstorget. I samma lokal låg tidigare Kung-sängen. Butiken är öppen under nio dagar från klockan 09.00 till 16.45 och tar emot ca 40 familjer/dag.

Varje förälder(par) har fått en tid de ska komma och har under 45 minuter möjlighet att välja ut gåvor till sina barn och ev. något till sig själva. Fyra familjer är i butiken samtidigt.  Värdar är volontärer och personal från Drottninggatan, Stadsmissionen. Barn väntar vanligtvis i väntrummet tillsammans med en av värdarna.

Ny info: I och med att familjerna kommer på utsatta tider kan vi undvika trängsel, men det kommer också att finnas visir, munskydd, handskar och handsprit tillgängligt för er volontärer. Allt för att minska smittspridning.

Värden välkomnar vid dörren, tar en påse per barn och gör föräldrar sällskap under vistelsen i butiken. Mer instruktioner får ni i ert bekräftelsemail:)

Vid frågor, kontakta Eva Barron på 0317553764 eller eva.barron@stadsmissionen.org

Återigen stort tack!