Var med och bidra till att barn på flykt får möjlighet till fina sommarminnen - Göteborgs stadsmission

Sommaren är här och det blir en extra tuff tid för familjer på flykt. För många räcker den begränsade dagersättningen inte till och även till synes små utgifter, som att ta spårvagnen till närmaste sjö eller hav, eller köpa glass kan vara en ekonomisk utmaning.

För att ge stöd till barnfamiljer från Ukraina ordnar vi bland annat ett sommarkollo. Genom att swisha 50 kronor till Göteborgs Stadsmission kan du vara med och bidra till att barn på flykt får möjlighet till fina sommarminnen. Tillsammans gör vi skillnad.

Swisha 50 kronor

Din gåva gör skillnad

Din gåva gör alltid nytta. Vi arbetar hela tiden för att använda våra gåvor så effektivt som möjligt. Så att vi kan hjälpa så många människor som möjligt i utsatthet i Göteborg. Göteborgs Stadsmission har 90-konto och granskas av Svensk Insamlingskontroll. Minst 75 procent av intäkterna ska enligt gränsen gå till ändamålet. Vi ligger en bra bit över den gränsen – under de senaste tre åren har i genomsnitt 85 procent av våra intäkter gått till ändamålet. Vi är också medlemmar i Giva Sverige som arbetar för etisk och professionell insamling och vi följer deras kvalitetskod.

Tack för att du väljer att göra skillnad i vår stad.

90 loggan givasverige loggan

 

 

Matkasse

Vill du bidra på fler sätt?

I vår gåvoshop kan du ge bort välgörenhet i present. Det du handlar gör stor skillnad för våra besökare, och du får ett fint gåvobevis att ge bort.