Mer

Göteborgsgåvan

Köp en present som hjälper fler göteborgare till en lite ljusare tillvaro. Du får ett fint gåvobevis att ge bort.

 

Pärlarmband Family

Köp ett armband med texten Family till förmån för Göteborgs Stadsmissions arbete med människor i utsatthet. Armbanden är gjorda av elever på Aniaragymnasiet.

100 kr

Glass

En iskall twister. En klassisk Magnum. Eller kanske en stor Daimstrut. För de flesta är det vardag att njuta av en glass i solen på sommaren. Men för många Göteborgare är det långt ifrån en självklarhet.

50 kr

Strandleksaker

En spade som kan gräva hela vägen till Kina. En hink som fylls med sand om och om igen. Ett sandslott som blir till. En boll som flyter iväg i vattnet. För de flesta är strandleksaker en självklarhet. Men inte för alla göteborgare.

100 kr

Picknick

Saftiga vindruvor och salta kex. Jordgubbar och rabarbersaft. En baguette med brieost. För de flesta är en picknick ute i solen bara en i raden av mysiga sommaraktiviteter. Men för många göteborgare är det långt ifrån en självklarhet.

250 kr

Simskola

Friheten i att ta sina första simtag. Att vara i vattnet utan att riskera livet. Att kunna simma är inte bara en självklarhet för de flesta, det är ett måste. Men för många göteborgare är simskola svårt att prioritera framför mat och tak över huvudet.

500 kr

Lisebergsbesök

Blandningen av rädsla och spänning. Pirret i magen. Sockervadd och pommes frites. För de flesta är ett besök på Liseberg en återkommande aktivitet under sommaren. Men för många göteborgare är det bara en dröm.

750 kr

Cykel

Mjölksyran i benen när det går trögt i en uppförsbacke. Vinden i håret när du susar ner. De flesta har en cykel, ibland flera stycken. Men för många Göteborgare är det långt ifrån en självklarhet.

1000 kr

SOMMARKOLLO

Femtonhundra kronor räcker till en vecka på sommarkollo.

1500 kr

T-shirt Team Stadsmissionen XS

Träna i Team Stadsmissionens tröja för att stödja vårt arbete med människor som lever i utsatthet. Storlek XS.

100 kr

T-shirt Team Stadsmissionen S

Träna i Team Stadsmissionens tröja för att stödja vårt arbete med människor som lever i utsatthet. Storlek S.

100 kr

T-shirt Team Stadsmissionen M

Träna i Team Stadsmissionens tröja för att stödja vårt arbete med människor som lever i utsatthet. Storlek M.

100 kr

T-shirt Team Stadsmissionen L

Träna i Team Stadsmissionens tröja för att stödja vårt arbete med människor som lever i utsatthet. Storlek L.

100 kr

Tygpåse

Ekologisk tygpåse med Göteborgs Stadsmissions logga. Intäkterna går till Stadsmissionens arbete med människor som lever i utsatthet.

150 kr