Mer
Restaurang Drottninggatan är en mötesplats mitt i centrala Göteborg. Vi serverar lunch alla vardagar. Restaurangen utgår ifrån ett hållbarhetsperspektiv där maten främst lagas på funktionellt livsmedelssvinn och grönsaker.

Vi serverar lunch (det finns alltid ett vegetariskt alternativ) ink salladsbuffé och kaffe för 95 kr. Du kan alltid välja att skänka en extra summa pengar. Överskottet går till Göteborgs Stadsmissions arbete bland unga och familjer. En godare lunch som inte bara bidrar till en bättre miljö, utan som också hjälper de allra mest utsatta människorna i Göteborg.

Du hittar oss på Drottninggatan 33, entréplan. I huset bedrivs även Göteborgs Stadsmissions arbete med barn, unga och familjer som på olika sätt lever i utsatthet och söker hjälp hos oss. Allt ifrån barn och ungdomar som behöver stöd av en vuxen, barnfamiljer i kris eller föräldrar som inte får ihop sin vardag ekonomiskt.

Restaurang Drottninggatan tillfälligt stängd

Från och med 15 november är Restaurang Drottninggatan stängd. Vi vill optimera vår populära lunchrestaurang för att kunna ta emot fler lunchgäster. I januari blir det nylansering av Restaurang Drottninggatan!

Information om öppnandet kommer att publiceras på vår hemsida och i våra sociala kanaler. Håll utkik och varmt välkommen tillbaka!

ADRESS

Du hittar oss på Drottninggatan 33. Hållplats Brunnsparken i Göteborg på tvärgatan mitt emot NK. Här hittar du oss.