Mer
göteborg-stadsmissionen

Information om det som skett på Stadsmissionens äldreboende

22 januari, 2018 • Ämne: Nyheter

Göteborgs Stadsmission kan ha utsatts för bedrägeri. Omfattningen av det som skett är ännu okänd men vi räknar att det kommer att klarna under pågående polisutredning samt PWC:s ekonomiska granskning.

Familjer fortsätter umgås

22 maj, 2018 • Ämne: Gemenskap

En kväll varannan vecka träffas barnfamiljer för att äta, umgås och leka tillsammans. Både barn och vuxna kan även få hjälp med läxläsning.

Nytt häng för unga

22 maj, 2018 • Ämne: Gemenskap

Unga forum fortsätter sitt hälsofrämjande arbete bland unga vuxna i Göteborg. I vår har en ny verksamhet tagit form.

stadsmissionen-sommarkollo

”Det bästa på hela året!”

22 maj, 2018 • Ämne: Gemenskap

Therese som är samordnade för Stadsmissionens sommarkollo. Hon berättar om hur personalen på olika sätt bidrar till att skapa en så bra upplevelse som möjligt för alla barn och deras föräldrar.

öppna förskolan-stadsmissionen

”Jag känner mig trygg här”

22 maj, 2018 • Ämne: Gemenskap

Fördomar, ensamhet och slit. För att möta unga föräldrars upplevelser och erbjuda stöd, har Stadsmissionen en öppen förskola för dem som är under 23 och som väntar barn, eller redan har barn. Läs gärna Natashas berättelse här.

Lott Säfström

Alla har samma himmel, men alla har inte samma horisont

22 maj, 2018 • Ämne: Fattigdom

Många barn växer upp med familjer som har större ekonomiskt utrymme än vad som fanns på 60-talet. Många barn och deras familjer har fått det väldigt mycket bättre. Läs vår direktors text här.

stadsmissionen-st johanneskyrkan

Stadsmissionen äger S:t Johanneskyrkan!

17 maj, 2018 • Ämne: Nyheter

I tisdags firade vi att S:t Johanneskyrkan nu helt och fullt tillhör Stadsmissionen! Vid årsskiftet tog vi över ägarskapet efter att i 20 år varit hyresgäster. 1 krona var det överkomliga priset!

kyrkan-stadsmissionen

Kom och fira med oss!

14 maj, 2018 • Ämne: Gemenskap

Sedan årsskiftet är Göteborgs Stadsmission ägare av S:t Johanneskyrkan efter att ha varit hyresgäster i över 20 år. Det vill vi fira!