Ny second hand-butik i Arkaden - Göteborgs stadsmission

Ny second hand-butik i Arkaden

23 mars, 2021 • Ämne: Nyheter

Stadsmissionens second hand öppnar en ny butik där vi vill inspirera göteborgarna att handla second hand och också erbjuda fler koncept som ytterligare komplement för en hållbar konsumtion.

I vår pop up-butik i Arkaden erbjuder vi ett handplockat second hand-sortiment och vi har kläder och produkter från Remake Stockholm och Remake Ergon. I butiken finns också möjlighet att hyra kläder och kunderna kan lämna in sina egna plagg för enklare lagningar.

– Det är en dröm som går i uppfyllelse och det känns fantastiskt att få öppna en second hand-butik mitt i Göteborgs pulsåder, säger Linus Bergström, verksamhetschef på Stadsmissionens second hand.

– Jättekul att kunna erbjuda göteborgarna att handla second hand i detta läge och det ska bli spännande att se hur kunderna tar emot vårt breda erbjudande med utvalda kläder och prylar, remake, lagnings- och hyrningstjänster, säger Linus.

Stadsmissionens second hand ägs och drivs av Göteborgs Stadsmission. Med Arkaden har vi tio butiker. Sju butiker finns i Göteborg (Alelyckan tillfälligt stängd) och en butik vardera i Alingsås, Kungsbacka och Mölndal.
Butiken i Arkaden öppnar 25 mars.