"Vi mår bra av att engagera oss" - Göteborgs stadsmission
Stadsmissionen Ikaros

”Vi mår bra av att engagera oss”

9 februari, 2018 • Ämne: Nyheter
Ikaros är ett av de företag som år 2017 var vår julpartner – här förklarar de varför!

Hej Ikaros! Vill ni berätta lite om ert företag?

Ikaros är ett partnerägt IT-konsultbolag i Göteborg. Vår affärsidé är att skapa ett gott liv för våra konsulter. Förutom att satsa på kompetensutveckling så att vi får roliga och spännande uppdrag där vi kan göra skillnad, mår vi bra av att engagera oss och bidra till en bättre värld.

Varför har ni valt att stödja just vår organisation?

Många ikarositer bidrar till en bättre värld i egna initiativ, men förra året diskuterade vi om vi inte skulle gör något tillsammans också, och då fastnade vi för Göteborgs kyrkliga stadsmission. Vi diskuterade olika alternativ på våra månadsmöten, vad brann vi för och vad kunde vi enas kring? Då vi alla brinner för Göteborg var det naturligt att välja något lokalt. Det visade sig att väldigt många var imponerade av det arbete som Stadsmission gör i Göteborg så det blev till slut ett väl förankrat beslut.

Vi tycker självklart att det viktigaste att hjälpen når fram, men det är också roligt att våra konsulter känner sig delaktiga och stolta, det borgar för en fortsättning.

Tusen tack Ikaros för ert stöd! Vill du att ditt företag också ska stödja Göteborgs Stadsmission? Klicka på länken i högerspalten för att läsa mer om hur ni kan göra skillnad i Göteborg!