Återwin-win: tack för alla gåvor! - Göteborgs stadsmission

Återwin-win: tack för alla gåvor!

9 januari, 2020 • Ämne: Nyheter
Under december har fastighetsbolaget Atrium Ljungberg genomfört kampanjen Återwin-win, till förmån för Göteborgs Stadsmission. Genom att samla in kläder och prylar till vår second hand-verksamhet har vi tillsammans bidragit till ett lite mer hållbart samhälle!

I samband med klädinsamlingen öppnade Stadsmissionens second hand en pop up-butik på Lindholmen, där vi både samlade in gåvor och sålde nygamla favoriter. Butikslokalen stod Älvstranden Utveckling för. Totalt fick vi hela 1405 kg kläder och prylar!

Gåvorna gör skillnad på flera sätt. I våra butiker och på vår insamlingscentral pågår arbetsträning för människor på väg tillbaka till arbetslivet, hanteringen och försäljningen av gåvorna ger alltså möjligheter till arbetsträning och praktik. När varan är såld går överskottet till vårt sociala arbete för göteborgare i utsatthet. Och sist men inte minst: genom att bidra till återbruk minskar vi miljöavtrycket.

Därför vill vi säga världens största tack till Atrium Ljungberg och Älvstranden Utveckling som gjort det möjligt, och till alla er som lämnade gåvor eller hittade ett nytt plagg att älska i vår pop up-butik. Tack!

Missade du vår butik på Lindholmen? Här hittar du samtliga butiker!