Bricks & Lime skänker 500 000 kr och blir Huvudpartners till Göteborgs Stadsmission! - Göteborgs stadsmission

Bricks & Lime skänker 500 000 kr och blir Huvudpartners till Göteborgs Stadsmission!

21 december, 2021 • Ämne: Nyheter

”Vi har pratat mycket om engagemanget för Göteborgs Stadsmission inom företaget och det känns verkligen bra att vara med och bidra till något viktigt. Det blir en drivkraft och det är så tydligt när var hundrade sten jag murar går till välgörenhet”.

/Anthon Lambro

”För mig var det engagemanget för miljö och för människor som har det svårt som gjorde att jag ville börja jobba här. Vi gör vad vi kan för att minska vår klimatpåverkan och förbättra människors liv. Jag har genom mitt arbete mina fingeravtryck på byggnaderna och det känns bra att det jobbet bidrar till att fler får det bättre”

/Jacob Rocamora

”Det känns bra att kunna vara med och bidra”

/Rahman Naderi

I förra veckan träffade vi murarna Anthon, Jacob och Rahman och tog emot checken på 500 000 kr från Bricks & Lime som i och med det blev Huvudpartners till Göteborgs Stadsmission.

– 1% av omsättningen är en stor summa för oss. Därför vill vi ta ansvar för de pengarna vi ger. Vi resonerar så här: det är mycket pengar för oss, men i den stora världen är det inte mycket pengar. Så vi tänkte ”vart kan vi få störst nytta för pengarna?”. Och vi tror att det är lokalt.

Vi tillsammans är Göteborg. Ju fler som mår bra runt omkring, desto bättre blir det. Omtänksamhet, tacksamhet och glädje, är en bra början. Vi som jobbar vet också hur jävligt det kan vara, och därför känns det extra bra att bidra till detta, säger Henrik Trygg, VD på Bricks & Lime.

Ett stort, varmt tack till Bricks & Lime. Tack vare er kan vi göra skillnad för många människor i vår stad. Ni är förebilder!