Göteborgs Energi står för värme och ljus - Göteborgs stadsmission
Mer

Göteborgs Energi står för värme och ljus

3 september, 2018 • Ämne: Företagsvänner
Göteborgs Energi är en av våra Framtidspartners. De tar ansvar för Göteborg genom att stå för värmen i våra sociala verksamheter, och alla de värmeljus som dagligen tänds i S:t Johanneskyrkan.

Hej Anette Myrheim, kommunikationsdirektör på Göteborgs Energi! Vill du berätta lite om ert företag?

Göteborg Energi är göteborgarnas egna energibolag. Vi har försörjt Göteborg med energi i mer än 150 år. Med hållbarhet som ledstjärna tar vi ansvar för att också morgondagens goda energilösningar blir verklighet. Som Västsveriges ledande energiföretag erbjuder vi elhandel och elnät, fjärrvärme, fjärrkyla, gas, energitjänster och stadsfiber.

Varför har ni valt att stödja vår organisation?

Vårt uppdrag och vår vision är att bidra till ett hållbart göteborgssamhälle. Det innebär hållbarhet inom både den ekonomiska, ekologiska och sociala dimensionen. Göteborg är en stor stad och det finns flera grupper som har utmanande livsvillkor. Som göteborgarnas egna energibolag innebär det att vi är till för alla göteborgarna oberoende av social status och rådande livsvillkor och det är därför en självklarhet att vi stödjer den verksamhet som bedrivs av Göteborgs Stadsmissionen.

Vi har en lång relation med Göteborgs Stadsmission som har sätt lite olika ut över tid. Sedan 2015 har vi stöttat Stadsmissionen med en summa pengar som motsvarar den energiförbrukning de har i sina öppna verksamheter. Vi vill att Stadsmissionens insamlade pengar ska gå till de som verkligen behöver det och därmed tar vi ansvarar för att det är värme och ljus i lokalerna där den fina och viktiga verksamheten bedrivs.

Tusen tack Göteborgs Energi!

Vill du att ditt företag också ska stötta Göteborgs Stadsmission? Klicka på länken i högerspalten för att läsa mer om hur ni kan göra skillnad i Göteborg!

Tillbaka