Handla för andra den 13/3 - Göteborgs stadsmission

Handla för andra den 13/3

8 mars, 2024 • Ämne: Nyheter

ICA Kvantum Munkebäck har varit en av Göteborgs Stadsmissions huvudpartners sedan 2008 och har under åren bidragit med både aktiviteter och ekonomiskt stöd. Dessa bidrag gör det möjligt för fler familjer att ha mat på bordet, tillgång till ordentliga kläder samt det stöd och den hjälp de behöver för att kunna förändra sin situation.

På onsdag den 13 mars mellan klockan 14:00 och 18:00 är det åter igen dags för ”Handla för andra” på ICA Kvantum Munkebäck. I samarbete med Göteborgs Stadsmission ges kunderna på ICA Kvantum Munkebäck möjligheten att delta i en meningsfull handlingsrunda där de kan handla till människor i fattigdom.

Kunderna får möjlighet att handla utifrån en specifik inköpslista som tagits fram av Göteborgs Stadsmission, baserat på de verkliga behov som finns. De inköpta varorna lämnas sedan direkt på plats till Göteborgs Stadsmission, som i sin tur distribuerar dem vidare till människor i behov av mat och hjälp.

Denna gång har ”Handla för andra” fokus på barn- och babytema. Vi kommer att samla in babyartiklar som kan vara av helt avgörande betydelse för familjer som lever i ekonomisk utsatthet.

Varmt välkomna att delta och göra skillnad genom att handla för andra på ICA Kvantum Munkebäck den 13 mars!