Julklappsbåten slog rekord! - Göteborgs stadsmission

Julklappsbåten slog rekord!

14 december, 2018 • Ämne: Nyheter
Den 8 december åkte Julklappsbåten runt i södra skärgården för att samla in julklappar och gåvor till vår second hand. Tillsammans slog vi rekord! Tack snälla för att ni är med och skapar en hållbar stad och en finare jul för fler!

Vi fick fler presentkort och julklappar än någonsin, vår popup-butik ombord gjorde succé och hela 1500 kg kläder och prylar till vår second hand! Klapparna är nu på plats i vår julklappsbutik, dit våra besökare får komma för att själva välja ut vad de vill ha och behöver, presentkorten kommer att delas ut till människor med tuff ekonomi och vårt kinderägg till second hand-verksamhet kan fyllas på med mängder av grejer.

Visste du att prylarna där bidrar till vårt arbete med arbetsintegration, bidrar till ett överskott till våra gåvofinansierade verksamheter och kan komma till nytta även för våra besökare som via rekvisitioner kan hämta kläder och prylar? Vid sidan av att de dessutom får nytt liv och på så sätt bidrar till ett mer hållbart samhälle. Hållbarhet när den är som bäst alltså. Här hittar du alla våra sju butiker på land med generösa öppettider!

Tusen tack till alla ni som är med och skapar detta! Och ett extra stort tack till Vrångö Transport som möjliggör Julklappsbåten, Göteborgs Stadsmissions vänförening som gjort ett fantastiskt arbete, Börjessons Sjötaxi, BrännöpojkarnaDonsöscouterna, Arken Hotel & Art Garden Spa, Edenhorn & Co och såklart alla ni i södra skärgården som slöt upp och bidrog med er goda stämning och givmildhet! TACK!