Två nya second hand-butiker - Göteborgs stadsmission

Två nya second hand-butiker

4 februari, 2021 • Ämne: Nyheter

Fredag 5 februari öppnar vi inte mindre än två second hand-butiker på samma dag!

Stadsmissionens second hand Vårväderstorget

Vi öppnar vår nygamla butik på Vårväderstorget i Biskopsgården. Butiken drivs genom projektet Grön omställning som syftar till att skapa sysselsättning till unga vuxna som är arbetslösa till följd av pandemin. Deltagarna får utveckla sina kompetenser inom grön ekonomi, lager, butiksarbete, kassahantering, service och bemötande.

Öppettider:
Måndag-fredag kl 13-18
Lördagar kl 10-16

Stadsmissionens second hand Kungsmässan

Den andra butiken är en nyetablering i Kungsbacka kommun och närmare bestämt på Kungsmässan.

Denna butik kommer erbjuda ett brett sortiment och nya varor plockas fram varje dag. Som ett inledande erbjudande kommer kläder att säljas till kilopris på 89 kr/kilot. Om kunderna uppskattar konceptet kan det förlängas.

Öppettider:
Måndag-fredag kl 10-20
Lördag-söndag kl 10-18

Vi hälsar nya och gamla kunder varmt välkomna!

Mer information om alla våra butiker finns här

Information med anledning av Corona-viruset: Vi håller alla våra second hand-butiker öppna. Varje butik har ett maxantal på hur många kunder som får vistas i lokalen samtidigt, baserat på hur stor butikslokalen är. I butikerna finns handsprit till de kunder som önskar, det finns skyltar som påminner om att hålla avstånd och vid våra kassadiskar finns avskiljande plexiglas. När du besöker oss – tänk på att hålla avstånd till både andra kunder och personal. Stanna hemma om du är sjuk. Tack för att du bidrar till ett hållbart samhälle och vårt sociala arbete genom att handla hos oss!